Acasă > despre noi

LYX piatra a fost construit în anul 2005, situat în Xiamen, China. Suntem un producător profesionale de dale de blaturi de cuarţ şi plăci pentru proiecte rezidenţiale şi comerciale. Fabrica noastră acoperă o suprafaţă de mai mult de 21,520 M2, si detine linii de productie complet automate, producţia anuală de cuarţ dale ajunge la 100, 000M 2.

Linie de cuarţ LYX urmeze o calitate foarte stricte, cerând sistem pentru a produce blaturi de inalta calitate, plăci și plăci care îndeplinesc toate specificațiile tehnice. Datorita lucrarilor noastre cu experienţă şi foarte motivati echipa, oferim o gama larga de culori la modă şi diferite grosimi de la 12 la 30 mm la client.

În ultimii ani, produsele noastre de cuarţ au fost în principal export SUA, Canada, Australia şi Europa, noi nu numai furniza propriile noastre cuarţ, dar, de asemenea, produce culori personalizate pe clienti cereri. Clienti din întreaga lume sunt sincer binevenită să ne contactaţi, ne va nu numai de aprovizionare materiale dreapta pe bună calitate cu preţ competitiv, dar, de asemenea, oferim servicii frumos prin reacţie rapidă cu soluţii constructive.

Haideţi să coopereze împreună pentru a crea un viitor strălucit.