Omul a făcut baie piatra blaturi

Omul a făcut baie piatra blaturi
Vorbeste acum
Detalii produs

Lianyuxing Stone este unul dintre cel mai bun om de China a făcut baie piatra countertops producatori si furnizori, bine ati venit pentru a verifica preţul pentru vrac om face blaturi de baie piatra cu noi şi de a obţine gratuit eşantion de la noi, sau cel mai bun pret en-gros şi de înaltă calitate de moda populare şi hot vânzarea şi omul a făcut baie piatra blaturi de fabricant la noi.

Descrierea produsului

Omul a făcut baie piatra blaturi

Caracteristici

1. mare duritate, super rezistente la uzură

Cuarţ piatră de suprafaţă poate fi la duritate Mohs de grade, este mai mare decât comune naturale marmura, piatra artificiala de harnaşament. De obicei unelte sunt imposibil de zero şi abraziune. Această caracteristică poate fi folosi bine mall-uri comerciale, aeroporturi, cladiri de birouri, staţiile şi alte locuri.

2: nelimitat varietate de culori, stil originalitate

Piatra de cuart a puternic capabil de inovare. Şi în acelaşi timp, ea încă continuă de design şi dezvolta cu soiurile culoare estetice moderne de pietre pentru a se potrivi nevoilor de modern design şi mediu uman de cerinţele de calitate.

3: antimicrobiene, protectenvironment

Piatra de cuart chiuveta absorbţia de apă aproape de zero, eficiente pentru a preveni creşterea bacteriilor: suprafaţa este foarte densă, cealaltă o culoare substanțe lichide (ceai, sos de soia, cafea, etc.) nu va lăsa urme pe suprafaţă; Apă de curăţare poate face strălucitoare cum ar fi noul curat.

4: nu radiaţiilor, nici un rău

Piatra de cuart sunt componente ale pietrei naturale de cuarţ şi răşină, include materiale radioactive. Şi întreaga producţie nu se va întâmpla reacţie chimică. Astfel încât nu există nici o radiaţie, nu harm la spre oameni.

5: rezistente la acid alcaline de performanţă.

Piatra de cuart a inclus 93% din piatra de cuart, astfel încât acesta nu reacţie pentru acido-bazic. Şi a putea proteja mai bine produse proaspete pentru o lungă perioadă de timp.

6: temperatură înaltă performanţă

Structura de piatra de cuart este stabilitatea. La temperaturi ridicate nu este uşor de deformare, arc, izbucni şi aşa nu.

7: prelucrare de performanţă

Piatra de cuart are o performanţă bună prelucrare, precizia de prelucrare şi de despicare poate fi o varietate de forme pentru a se potrivi cerinţelor moderne de înaltă calitate de viaţă.

Ambalare: Cutie cu spuma, permanent apoi ambalate cu rama de lemn.


Anchetă