Imitaţie de piatră scânteie blat piatra de cuart

Imitaţie de piatră scânteie blat piatra de cuart
Vorbeste acum
Detalii produs

Lianyuxing Stone este unul dintre cele mai bune China sclipire imitaţie de piatră cuarţ piatră blat producatori si furnizori, bine ati venit pentru a verifica preţul pentru vrac sclipire imitaţie de piatră cuarţ piatră blatul cu noi şi să obţină gratuit eşantion la noi, sau cel mai bun pret en-gros şi de înaltă calitate de moda populare şi hot vânzarea şi scânteie imitaţie de piatră cuarţ piatră blat fabricant la noi.

Descrierea produsului

Imitaţie de piatră scânteie blat piatra de cuart

1. bine ati venit pe desen

2. OEM, ODM oferă

3. prefabricate blat

4. diverse marginile

Caracteristici:

Cuarţ artificiale piatra countertop/vanitatea sus este neporoase, deci bacterii, mucegaiuri şi umiditate nu poate penetra suprafata sa. Este un produs sănătos pentru bucatarie, baie, hotel, magazin mall, etc.

1. naturale frumusete: Cuarţ artificiale se face la peste 90% din cuarţ. Cuarţ naturale în cuarţ artificiale oferă adâncime distinctiv, claritate strălucitoare, sclipitoare radiance şi un răcoros, solide simt unic pentru piatra naturala.

2. pata rezistenţă: Quartz artificiale este nici porilor de aer şi, prin urmare, este foarte rezistent la petele de cafea, vin, ceai, suc de fructe, ulei de măsline, machiaj şi multe alte comune produse de uz casnic.

3. căldură rezistenţă: Acesta va rezista expunere limitată la căldură fără arsură sau dogoritor. Focul aprins un meci nu va mar artificiale cuarţ.

4. puterea: Cuarţ artificiale a patru ori încovoiere de granit, făcându-l mai puţin predispuse la ciobire şi cracare în timpul transport şi instalare.

5. nici o diferenţă de culoare: Culoarea de cuarţ artificiale nu se estompeze şi schimba. Cu echipamente complet auto-controlate, rata coerente de culoare standard este mare. În viaţa noastră de zi cu zi interioară, cuarţ artificiale nu va dispărea şi pierderea luciu datorită oxidării, imbatranire, eroziune sau atinge fierbinte produsele.

6. nu radiaţii: Artificiale cuarţ are nici un efect secundar pentru a atinge direct produse alimentare şi corpul. Este verde mediu fără orice radiaţii. Cuarţ artificiale este potrivit pentru blatul de bucatarie, placi de podea, placi de perete şi aşa mai departe.

Aplicaţie:

Casa bucatarie, restaurant, Hotel, proiect, inginerie, etc.

Mai multe informatii:

Pachet: Standard exportate pachet. Într-o reţea de seaworth fiecare suprafaţă acoperirea cu film PE (fără fumiation).

Timp de livrare: 20 de zile lucrătoare pentru un container, care 20GP.

Conditii de plata: T/T, Western Union

Garantie: 10 ani

Termeni de stabilire a preţurilor: FOB, EXW

Certificare: CE, SGS, GMC, ISO9001

Despre compania LYX

LYX este dedicat pentru a personaliza top grad blatul & vanitatea topuri pentru proiectele de bucătărie şi baie. Ca specialist blat ştim că fiecare detaliu al proiectului este important, de culori si dimensiuni la marginea backsplash opţiuni şi detalii, precum şi chiuveta şi robinet găuri taie. Suntem siguri că pentru a face exact ceea ce vrei.

Suntem mult cu experienţă în proiecte diferite ca hotel, apartament, spital, Curtea, aeroport, mall-ul, restaurantul, barul, etc.

Produsele principale LYX

Cuarţ vanitatea sus, sus, tabelul de counter top

Suprafaţă solidă personalizate blatul, masa, barul contra, receptie, de sus vanitatea, panou de perete

Foaie de suprafaţă solidă

Solide de suprafaţă/gel de-strat (răşină de piatră) bazin, chiuveta, cadă şi duş tava

Cuarţ lespede de piatră şi ţiglă

De ce să alegeţi LYX?

1.15 ani profesionale fabrică

2. unul la unul personalizat serviciu

3. mostre gratuite materialelor pentru test de calitate

4. inginer pentru desene detaliate de producţie

5. client inspecţie completă înainte de livrare


Anchetă