Prefabricate cuarţ piatră blat

Prefabricate cuarţ piatră blat
Vorbeste acum
Detalii produs

Lianyuxing Stone este unul dintre cele mai bune China prefabricate cuarţ piatră blat producatori si furnizori, bine ati venit pentru a verifica preţul pentru vrac prefabricate cuarţ piatră blatul cu noi şi de a lua gratuit eşantion de noi, sau cel mai bun pret en-gros şi de înaltă calitate de moda populare şi hot vânzarea şi prefabricate cuarţ fabricator de piatră blatul la noi.

Descrierea produsului

Prefabricate cuarţ piatră blat

1. populare dimensiune: 98 "x 26", 108 "x 26", 78 "x 36", 108 "x 36", 25 "x 22", 37 "x 22", 49 "x 22", 61 "x 22", etc;

2. grosime: 3/4", 1 1/4"

3. populare culoare: negru, aur, maro, alb, gri, bej, rosii etc

4. marginea opţiune de finisare: facilitat, costea, bullnose, laminate bullnose, etc

5. producţia capacitatea: 2-5 containere pe lună

6. ambalare: Cutii din lemn

Dacă aveţi orice întrebări, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi în orice moment. Bine ati venit pentru a vizita noastre site-ul nostru pentru mai multe informaţii despre produs.

Noastre servicii si produse:

linia noastră de produse de calitate implică toate tipurile de lespezi de piatra, gresie, blaturi, blaturi vanitatea, paşi, sculpturi, sculpturi, monumente, şi alte formă specială, etc. Între timp, conform lui clienţilor necesită, de asemenea, ne face cu instrumente de diamant, agăţat accesorii, inoxidabil chiuvete, robinete, dulapuri balamale, Manere, şi alte accesorii.

Fabrica noastra de piatra:

despre noi:

LYX a luat întotdeauna mari eforturi pentru a oferi primul-clasic produse şi servicii pentru clienţii noştri. Doar chestii de înaltă-clasic pot produce produse de primă clasă şi cele mai bune servicii de aprovizionare. În acest fel, super poate deveni o intreprindere de rang. "Primul-clasic produse şi servicii" este est pH-ului. 's promisiunile. Orice amabilitate anchetă şi în continuare negocieri este extrem de binevenit. Ne exprimam speranta de a deveni partenerul de încredere, şi de a obţine victorii dublu în afaceri.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să nu ezitaţi să contactaţi cu noi în orice moment.


Anchetă