Cuarţ piatră blat suprafaţă solidă

Cuarţ piatră blat suprafaţă solidă
Vorbeste acum
Detalii produs

Lianyuxing Stone este una dintre cele mai bune China cuarţ piatră blat solide suprafaţă producătorii şi furnizorii, bine ati venit pentru a verifica preţul pentru vrac cuarţ piatră blat suprafaţă solidă cu noi şi să obţină gratuit eşantion la noi, sau cel mai bun pret en-gros şi de înaltă calitate de populare de moda si cald vânzare şi cuarţ piatră blat solide suprafaţă fabricant la noi.

Cuarţ piatră blat suprafaţă solidă

Descrierea produselor:

1. material:

până la 93% naturale de cuarţ

2. dimensiunea:

Blaturi de cuarţ standard: 108 "x 26", 96"x25.5",

Insula de sus: 96 "x 36", 108 "x 44", 96 "x 40", 72 "x 36",

blaturi vanitatea: 22 "x 25" 22 "x 31", 22 "x 37", 22 "x 49", 22 "x 61", x 22 "x 73".

Alte unregular măsurare canbe făcute în Newstar, şi vom face, de asemenea, panoul de duş (cada înconjoară)

3.projects:

Hotel, apartament, guvernul de proiect, proiect de apartament, Aeroportul clădire, ect.

4.Application:

Vanitatea sus, sus de banc, blat, birou de top, barul contoare, glafuri,

Culori:

alb, negru, gri, maro, galben, albastru, ect.

5. edge de tratament:

2CM: plat lustruite, complet bullnose, costea, Teşire top.ect.

3CM: plat lustruite, complet bullnose, costea, conice de top, ect.

2 + 2 cm (1 2") laminat: OG, BN, plat lustruite, cascada, raza, ect.

6. remarcabile caracteristici:

1. inaltime rezistente la căldură: 1300 grad punct de topire de cristale naturale quartize;
2. rezistente la uzură: extrem de greu din cauza neporoase şi compact structura interioara;
3. anti-coroziune: structura neporoase şi compact;
4. luminoase de culoare şi lung durabilitate: mai multe lustruit tehnici de prelucrare;

LYX Stone co, Ltd a specializată în furnizarea de înaltă calitate cuarţ produse din piatră pentru countertops, deşertăciunilor şi alte proiecte de remodelare din 1996. Zona noastră de plante în Quanzhou acoperă aproape 50000 de metri pătraţi cu cinci linii de producţie matur. Pentru a asigura calitate garantata, vom lua control strict peste fiecare aspect al producţiei de cuarţ, inclusiv adoptarea de tehnologia avansată şi sistemul de management al cele mai rafinate, şi promovarea echipa QC calificaţi. Noastre piatra de cuart a trecut de certificare ISO 9001: 2000 internaţional de calitate gestionarea sistemului şi fost exportate în America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Asia, etc.

LYXquartz este compus în principal din până la 93% naturale quartize, precum şi răşină, pigmentul minerale şi alţi aditivi. Este compact şi neporoase compozit de materiale atent selectate şi este format prin culoare de modulare şi înaltă presiune sub vid. După aceea, se trece prin transformare sofisticate, inclusiv solidificare, aer de uscare şi suprafaţa de nivelare, grosime de calibrare şi lustruire. Datorită structurii sale neporoase şi extrem de dens, noastre piatra de cuart este caracterizat cu numeroase proprietăţi deosebite: duritate mare, temperatura anti-coroziune, de înaltă rezistenţă, durabilitate lung şi luminoase de culoare, să nu mai vorbim că este uşor de curăţat şi întotdeauna pare nou-nouţ.

In zilele noastre noastre piatra de cuart a devenit la modă şi ecologice materialele decorative pentru apartament rezidential, Hoteluri de lux şi complex de divertisment. Acesta este utilizat pe scară largă ca blaturi de bucatarie, blaturi vanitatea baie, barul contoare, glafuri si blaturi de masă etc. Aici în piatră LYX poate aveţi acces la cele mai bune placi cu o selecţie largă de cuarţ să îndeplinească bugetul şi gust. Personalul nostru prietenos şi profesionist va ajuta să obţineţi-vă visul bucătărie şi baie ca întotdeauna.

Anchetă