Cuarţ alb proiectat blaturi de piatră

Cuarţ alb proiectat blaturi de piatră
Vorbeste acum
Detalii produs

Lianyuxing Stone este unul dintre cel mai bun China alb cuarţ proiectat piatra countertops producatori si furnizori, bine ati venit pentru a verifica preţul pentru vrac alb cuarţ proiectat blaturi de piatră cu noi şi să obţină gratuit eşantion la noi, sau en-gros de cel mai bun preţ şi calitate moda populare şi hot vânzarea şi cuarţ alb proiectat blaturi de piatră fabricant la noi.

Descrierea produsului

Cuarţ alb proiectat blaturi de piatră

1

Descrierea/de control:

Blat de bucatarie piatră artificială Quartz

2

Materiale:

Înaltă puritate acidul-spălate 93% cuarţ piatra, material de polimer 7% şi o cantitate mică de anorganice pigment

3

Culoare:

Alb, negru, rosu, verde, albastru, gri, maro, baza pe probe.

4

Dimensiune

o)-blat: 48 * 26". 70 * 26", 78 * 26", 96 "x 26", 108 "x 26"

b)-insula: 72 "x 36", 96 "x 36", 96 "x 40", 108 "x 44"

c)-vanitatea sus: 22 "x 25" 22 "x 31", 22 "x 37", 22 "x 49", 22 "x 61", 22 "x 73"

5

Grosime:

12mm, 15mm, 18mm, 20mm, 25mm, 30mm

6

Finisaj:

o)-finisaj de suprafaţă: lustruit, Honed, antic, abrazive de sablare

b)-Side/Edge finisaj: plat, facilitat, drepte, conice, Bullnose, complet Bullnose, costea, mai vedea imagine mai jos

7

Utilizarea ideală:

blaturi, blaturi de bucatarie, baie vanitatea sus, blaturi de bucătărie, Spălătorie, tabel topuri, banc de sus, blaturi insula,

bara topuri, backsplashes, staluri dus, cada înconjoară, faianta pe perete, perete schelete, podea tigla; şi, de asemenea, utilizate

pentru aeroport, metrou, shopping mall, hotel.

8

Ambalare:

Blat, de sus vanitatea: 12-25pcs pachet într-o reţea de bună fiecare suprafaţă acoperirea cu film PE (după fumigaţia)

Termenul de plata

Plata în avans 30% T/T şi echilibru 70% T/T împotriva b/l copie sau L/C la vedere

Timpul de livrare

Timp de livrare: 15-30 de zile de la comanda a confirmat

Portul de expediere: Xiamen Port, China

Serviciile noastre

1. OEM: Orice culoare si design pot fi făcute în fabrică.

2. calitate: Producţiile noastre sunt sigure pentru piaţa europeană şi piaţa SUA. Ecologic, nici un rău pentru organismul uman. Calitate îndeplinesc CE, EN, tutun standard. Raport disponibil de testare.

3. QC: Avem QC, în timpul producţiei şi înainte de ambalare.

4. documentarea: Putem oferi CO, FE, FTA, FB, CM, Ambasada aprobare, ect. (În construcţie la client)

5. proba imagini

Dacă doriţi pentru a confirma calitatea, culoare si finisaj despre produsele noastre înainte de a comanda, am ar putea oferi eșantioanele, numai expres ar fi perceput comision. În cazul în care comanda a fost confirmată, ne va restitui taxa expres.

Intretinere

Datorită caracteristicilor sale fizice, piatra de cuart este material de întreţinere pe piaţă. Este uşor să curat cu apă şi săpun sau un curat over-the-counter. Nu necesită utilizarea de captuseala sau impregnanţi. Spre deosebire de alte materiale plastice care necesita slefuire pentru a elimina zgârieturi şi pete, structura de oglindă chips-uri bucatarie sus intacte ca acesta este curăţat.

Cuarţ avantaje:

Acest material este numit piatra de cuart, ea dispune de numeroase caracteristici cu suprafaţă solidă:

1. naturale frumusete: cuarţ artificială este facut la peste 90% din cuarţ. Cuarţ naturale în cuarţ artificiale oferă adâncime distinctiv, claritate strălucitoare, sclipitoare radiance şi un răcoros, solide simt unic pentru piatra naturala.

2. pata de rezistenţă: Quartz artificiale este nici porilor de aer şi, prin urmare, este foarte rezistent la petele de cafea, vin, ceai, suc de fructe, ulei de măsline, machiaj şi multe alte comune produse de uz casnic.

3. căldură rezistenţă: acesta va rezista expunere limitată la căldură fără arsură sau dogoritor. Focul aprins un meci nu va mar artificiale cuarţ.

4.Strength: cuarţ artificiale a patru ori încovoiere de granit, făcându-l mai puţin predispuse la ciobire şi cracare în timpul transport şi instalare.

5. nici o diferenţă de culoare: culoarea de cuarţ artificiale nu se estompeze şi schimba. Cu echipamente complet auto-controlate, rata coerente de culoare standard este mare. În viaţa noastră de zi cu zi interioară, cuarţ artificiale nu va dispărea şi pierderea luciu datorită oxidării, imbatranire, eroziune sau atinge fierbinte produsele.

6. nu radiaţii: cuarţ artificiale a nici un efect secundar pentru a atinge direct produse alimentare şi corpul. Este verde mediu fără orice radiaţii. Cuarţ artificiale este potrivit pentru blatul de bucatarie, placi de podea, placi de perete şi aşa mai departe.

Anchetă