Dale de pietre roşu

Dale de pietre roşu
Vorbeste acum
Detalii produs

Lianyuxing Stone este unul dintre cele mai bune China roşu geme dale de producători şi furnizori, bine ati venit pentru a verifica preţul pentru vrac dale de pietre roşu cu noi şi să obţină gratuit eşantion la noi, sau cel mai bun pret en-gros şi de înaltă calitate de moda populare şi hot vânzarea şi roşu geme dale de fabricant la noi.

Lespede de piatră preţioasă, serie de agat rosu

1) standard lespede dimensiuni: 240upx120up, 170upx270up, grosime de 2 cm/3 cm, etc.

2) finisaj: Suprafaţă lucioasă, flamed, honed, etc.

3) utilizare: Utilizate pe scară largă în casă, hoteluri, restaurante, piete, cladiri comerciale si rezidentiale, ect

Procesul de productie incepe cu pickings selectivă a materiei prime, care este carieră în diverse locuri din întreaga lume şi este alesi pentru a obţine cele mai bune culoarea, forma şi mărimea calităţi.

La sosirea la noastre stare de la artă facilitate de producţie, materia trece printr-un lung proces de tăiere şi setarea folosind lipici epoxidice specializate, care a fost proiectat şi dezvoltat în laboratoarele noastre special pentru acest scop. În timpul procesului de fabricaţie noi producem dale în grosimi de 2-3 cm ca o dimensiune standard sau personalizate, bazate pe cerere specială.

Rezultatul final este nimic scurt de coafare acasă fin bijuterii, dale unice, care sunt potrivite pentru decorarea în diverse aplicaţii la case private, birouri şi proiecte cum ar fi: bucatarie insula, contoare de bucătărie, baie, oglinzi, acoperire de perete decorativa, podele, baruri şi baie dulapuri.

Printre clientii nostri sunt: piatra importatori, producători de piatră şi lider designeri si arhitecti care se specializează în proiecte unice din întreaga lume.


Anchetă